Hantera medberoende - E-terapi i tio steg

Är du omvärldsstyrd? Styrs ditt liv av hur någon annan tänker, känner och handlar? Då kanske du lider av medberoende.


Nya Steget via Lifecap har en lösning. Vi har sett upprepade gånger hur väl det fungerar. Skillnaden mellan ett liv som medberoende och ett liv med friska relationer är obeskrivlig. Vill du göra den resan är Madeleine Swartz definitivt den bästa reseledaren.


Det unika med den här kognitiva E-terapin (KBT) är att Madeleine själv är ett levande exempel på att det här fungerar. Hon har själv levt i problemet och tagit sig därifrån tillsammans med sina två döttrar.


Du kan genomföra sessionerna när du vill, var du vill och hur många gånger du vill. Du kan även använda E-terapin för att förbereda dig för eller minska kostnaden för traditionell terapi.


Vi erbjuder en djupgående serie om tio avsnitt kognitiv E-terapi mot medberoende, varje avsnitt omfattar video eller ljudinspelning samt text och bild med tillhörande uppgifter.

Har du gått i terapi tidigare? Känner du dig osäker på om detta är möjligt? Vi förstår det. Att gå till en terapeut eller psykolog utan egen erfarenhet av medberoende kan vara som att lära sig att köra bil av någon som aldrig har suttit bakom ratten. Det är skillnad som natt och dag att få hjälp av någon som faktiskt har genuin erfarenhet av att lösa problemen som man själv lider av.


Madeleine levde med en alkoholist och har två barn (numera vuxna) som växte upp med missbruk och medberoende i familjen.


Madeleine Swartz, Dipl. Beroendeterapeut, 12-stegsterapeut, kognitiv coach och energiterapeut. Lifecap anlitar henne som lärare på sina terapeututbildningar, hon har skrivit boken “RES DIG! – läk ditt medberoende” och har erfarenhet av eget alkoholmissbruk och medberoende. Madeleine är din terapeut och handledare i E-terapin om att hantera medberoende.

Gillar du våra kurser? Dela dem gärna med dina vänner!

Kontakta oss redan idag om du vill veta mer.